Известие

Collapse
No announcement yet.

Обяви за боксерни класики

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
    Сега пък ново 20 . Защо я продаваш, като я прави толгова дълго време?
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Събира прах в гаража, жената не я кефи(не иска да ме вози като пиина),мисля да взимам друга........... да продължавам ли.

Comment

Нека правим по една снимка на екрана за да се вижда и след време какво и за колко се е продавало.
        Attached Files
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
          Събира прах в гаража, жената не я кефи(не иска да ме вози като пиина),мисля да взимам друга........... да продължавам ли.
          Смени жената бре
          Жени има много, а читави 33ки кажи речи няма.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

И това го има както вариант с жената.

Comment

Някой има ли желание да си разделим една 33ка 1серия?На мен ми трябва купето.Напролет ще го погледна и ако не е зле и има други кандидати за части може да го спазарим.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                Някой има ли желание да си разделим една 33ка 1серия?На мен ми трябва купето.Напролет ще го погледна и ако не е зле и има други кандидати за части може да го спазарим.
                Ако е QV може да имам интерес към точно определени неща.

Comment

На мен ми трябват шенкели. Ако някой продава да каже.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Начи ставаме много дето да искаме шенкели май
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• не е QV, с един карбуратор е колата.Гледам пак се продава 2ра серия 16 v и се чуда възможно ли е да е 160коня както пише,или 30к. отгоре само от електрониката?

Comment

• Може и да е засилена малко, но докато не се премери на диното никой не може да ти каже какво става в двигателя. Не това е важното обаче. Колата е прекрасна и е без пари. Една подобна конверсия струва в пъти повече от това. Белчо, ти както си мислиш да правиш спортни подобрения по твоята замисли се дали да не я разкараш и да си купиш вече готова. Още повече, че тази и на външен вид е кукла, а е от по-старото и рядко вече купе.

Last edited by Speeder; d.m.y г., 23:09.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Значи колата от въпросната обява е много добра на снимки. Трябва да се огледа, ако няма и ръжда, чначи е идеална. Иначе въпросната кола е 1-ва серия, на 2-ра. И си е QV, само не знам защо не са и оставили оригиналните седалки, в пъти по-добри са от тия боклуци, които са сложили от 3-та серия. Иначе без спортни валове забравете за 160 коня. Абсурд.

Comment

• Според мен това е най-евтиният и разумен вариант човек да си купи стара агресивна ALFA, с която даже може да ходи на море с децата.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Хубава е 33-ката, вади стойка, но ще има доста ръждичка.
                              Още не мога да си простя онази 75ца 2.5 с климатика как я изтървах...
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                Хубава е 33-ката, вади стойка, но ще има доста ръждичка.
                                Още не мога да си простя онази 75ца 2.5 с климатика как я изтървах...
                                Тя тая 33-ка всъщност върви доста повече от 75-ца 2.5

Не че ги сравнявам, коренно различни коли са, просто 33-ката върви добре с тоя мотор. А за ръжда винаги може да се огледа.

Comment

Working...
                                X